Títol original: Isla Ignorada #2. El documental

Curt Documental

2018

15 minuts

Espanya

Dir: Sara Merec

Lés.

VOC

 

Contacte: Sara Merec

todasvisibles@gmail.com

 

Sinòpsi:

 

El 26 d’abril de 2017 sortí a la llum una publicación en format periòdic anomenat Isla Ignorada.

El 26 d’abril de 2018 s’estrena a Saragossas el documental “Isla Ignorada #2.El documental”, en el que es recull el testimoni de 5 dones de diferents generaciones s’aborda el problemàtica d’ésser lesbiana en un entorn rural a Espanya.

Durant el mes d’agost de 2017 es va rodar aquest curt documental en el marc del Festival Agrocuir da Ulloa a la província de Lugo, en el que cada any la comunitat LGBTI i molts veïns i amics de la comarca, així como persones d’altres moltes procedències celebren i abracen la diversitat i la tradició.

 

Share This