Títol original: Meu corpo é político

Documental

2017

71 minuts

Brasil

Dir: Alice Riff

Trans

VOSC

Contacte: heverton@paideiafilmes.com.br (Heverton Lima)

Sinòpsi:

Una mirada sobre la quotidianitat de quatre persones trans que viuen a barris poblres de Sao Paulo. Les seves vides són abordades tant en el terreny d’allò privat com en un context social més ampli, mentre es plantegen intertogants sobre la comunitat trans brasilera i les seves disputes polítiques.

Brasil és el pais que mata més nefres i LGTB del món, d’acord amb dades de Transgender Europe. La militància LGBT arréu de les últimes dècades s’ha anat enfortint i lluitant per drets i visibilitat, i recentment la discussió sobre la població trans i els marcadors interseccionals (gènere i raça) es van intensificar.

 

Share This