Títol Original: Queercore: How to Punk a Revolution

 

Llarg, Documental

 

83 minuts

 

Alemanya

 

Director: Yony Leyser

 

Documental Moviment LGTB

 

VOSE

 

 

Sipnòsi:

 

Toronto, mitjans dels 80, un grup de disidents culturals farts del mesquí aburgesament del moviment gai i dels estrets limits de l’assimilació social que la “bona societat blanca heteronormativa” permet, irrompen a ritme de punk. El documental rastreja un moment històric del moviment LGTB, una reacció subversiva, social i cultural coneguda com Queercore que tenia múltiples facetes: dos grups de música, fanzines, performances, obres de teatre, pel.lícules i espectacles. Queercore va ser una subcultura autogestionada que es va propagar for dels mitjans massius, basada en el DIY (do it yourself) i que va articular xarxes de connexió intercontinentals per a la seva propagació.

 

Share This